Holdstart

Weekendhold

På uddannelsen har du mulighed for at tage forløbet som weekendhold, hvis du eksempelvis har et fuldtidsarbejde. Weekendholdet afvikles en til to weekender om måneden – i alt 15 weekender på et år. Undervisninger foregår både lørdag og søndag i tidsrummet 9.00 til 16.30.

Hver undervisningsdag er 15 timer, og på de 15 weekender giver det samlet 225 timers face-to-face undervisning samt 85 timers online undervisning. I alt 310 timer.

Dagshold

Du har også mulighed for at tage uddannelsen som dagshold. På dagsholdet får du undervisning en hverdag om ugen (ferier undtaget), og tidsrummet for undervisningen er fra 9.00-16.30. Hver undervisningsdag er 7.5 timer, og på de 30 hverdage giver samlet 225 timers face-to-face undervisning samt 85 timers online undervisning. I alt 310 timer.

Timerne er fordel således

  • 250 timer i akupunkturundervisning
  • 50 timer i orientering om andre behandlingsformer
  • 10 timers i kliniketablering.

– i alt 310 timers undervisning.

Såfremt du ikke har en sundhedsfaglig uddannelse og ønsker en RAB-registrering skal du ved siden af studiet have 300 timers anatomi, fysiologi og sygdomslære samt 50 timers psykologi. Disse fag kan tages som face-to-face-undervisning eller som online-undervisning. Skolen har samarbejdspartnere som giver studierabat til disse fag. Modul 1 er en komplet uddannelse i sig selv. Modul 2 er en mulighed man har for at fordybe sig i klassisk kinesisk medicin og er tilbud fra skolen som er et tilvalg.

Dagshold

Startdato:

29. oktober 2024, tirsdage

28. april 2025, mandage

Weekendhold

Stardato:

26. oktober 2024, lør-søn

3. maj 2025, lør-søn

Holdstart til akupunkturuddannelse

Modul 2

Modul 2 forgår som weekendhold med maks 8 deltagere på et hold. Der er 16 weekender fordelt på 16 måneder hvilket vil sige en weekend om måneden hvor man mødes på skolen. Derudover består undervisningen også af onlineundervisning, hvor den primære teori bliver gennemgået i form af videoer, så du altid har mulighed for at gense teorien så mange gange du skulle have behov for det.

Timerne er fordelt således:

  • 240 timer praktisk undervisning på skolen
  • 70 timers onlineundervisning

I alt 310 timer.

OBS: Det er et krav for deltagelse på modul 2 at man har gennemfør modul 1 samt taget alle de sundhedsfaglige fag (anatomi, fysiologi og sygdomslære samt sundhedspsykologi).

Modul 2 opstart:

Startdato:

4. august 2025 – dagshold

Tilmeld dig til et infomøde i dag!

Kunne du tænke dig en uddannelse, hvor du lærer at mestre et håndværk? En uddannelse, hvor du selv går vejen og bliver et eksempel på sundhed og overskud?​

Så kom og hør mere om uddannelsen som RAB-registreret akupunktør.