fbpx

Ny holdstart 

Vil du starte på det næste hold?

Weekend eller dagshold?

Weekendhold:

På uddannelsen har du mulighed for at tage forløbet som weekendhold, hvis du eksempelvis har et fuldtidsarbejde. Weekendholdet afvikles en til to weekender om måneden – i alt 18 weekender på et år. Undervisninger foregår både lørdag og søndag i tidsrummet 8.30 til 18.30. Hver undervisningsdag er 10 lektioner, og på de 18 weekender giver det samlet 360 timers undervisning. 

Dagshold:

Du har også mulighed for at tage uddannelsen som dagshold. På dagsholdet får du undervisning en hverdag om ugen (ferier undtaget), og tidsrummet for undervisningen er fra 9.00-17.00. Hver undervisningsdag er 8 lektioner, og på de 45 hverdage giver det samlet 360 timers undervisning.

Timerne er fordel således:

  • 250 timer i akupunkturundervisning
  • 50 timer i orientering om andre behandlingsformer
  • 50 timers psykologiundervisning
  • 10 timers i kliniketablering.

 

– i alt 360 timers undervisning.

Såfremt du ikke har en sundhedsfaglig uddannelse og ønsker en RAB-registrering skal du ved siden af studiet have 300 timers anatomi, fysiologi og sygdomslære. Disse fag kan tages som face-to-face-undervisning eller som online-undervisning.

Nye hold starter…

Dagshold 

Startdato:

21. april 2021, onsdage

28. oktober 2021, torsdage

Weekendhold

Stardato:

30. oktober 2021, lør-søn 

Tilmeld dig et infomøde i dag!

Kunne du tænke dig en uddannelse, hvor du lærer at mestre et håndværk? En uddannelse, hvor du selv går vejen og bliver et eksempel på sundhed og overskud?

Så kom og hør mere om uddannelsen som RAB-godkendt akupunktør.

Effektive teknikker

Egen proces

1-årigt forløb

Små hold