Elevudtalelser

Jeg vil gerne give skolen og lærerne den bedste anbefaling. Har netop afsluttet 1 år på uddannelsen og har aldrig tidligere fået så god og fagligt velfunderet undervisning i akupunktur. Det er en helt fantastisk undervisning i de oprindelige kinesiske forskrifter, som er utroligt gode redskaber og hvor man lærer at behandle individuelt og derfor kan give den bedst tænkelige behandling. At lære om anvendelsen af Yuan Qi og behandling med Moxa, har været epokegørende for mig- allerede under uddannelsen kunne jeg hjælpe flere klienter med disse redskaber. Uddannelsen er sammensat på en god og sammenhængende måde og så skal nævnes, at man får lært at kultivere sig selv med Tai He, Xien Tien m.m. Det er så vigtigt at man som behandler er i ro med sig selv og bevidst om sine egne ubalancer. Det har været en fantastisk rejse hvor jeg har fået konkrete redskaber med mig.

Jeg ønsker at videreuddanne mig og kommer igen senere når jeg har arbejdet med og integreret alt det jeg har lært på det år der er gået. Jeg kan kun sige: GØR DET!!

Kæmpe ros til alle lærerne og især Esben Andersen”

Winnie hold 8

“Jeg har netop afsluttet en yderst interessant og givende uddannelse i klassisk kinesisk medicin / akupunktur. ☯️📍🙏 Inden opstart havde jeg researchet grundigt og udvalgt Danmarks Akupunkturskole da jeg ønskede mig nogle gode værktøjer og indblik i de oprindelige kinesiske stilarter (og ikke de nyere og mere vestlige stilarter). Jeg valgte rigtigt! 🔥 Og sidder nu med en kæmpe ny viden og forståelse for sammenhængen mellem livsstil og kroppens fysiske tilstand på et meget holistisk plan. Jeg er blevet meget klogere på hvordan jeg giver den bedst tænkelige behandling – og så har jeg fået nogle virkelig gode teknikker til beskyttelse af mig selv som behandler. 🙌 Tak for et meget spændende og professionelt forløb godt guidet af passionerede og inspirerende undervisere.”

Joan hold 5

Har lige afsluttet grundforløbet ved Danmarks Akupunkturuddannelse, og i forløbet fik jeg:

– Hands on – lært håndværket på en praktisk og meget jordnær måde.
– Supervision- gennem hele forløbet. Både på det praktiske og personlige plan, og tilmed på en K(ærlig) måde.
– De “spark” og input der skulle til for at videreudvikle både mig selv og mine behandlinger.
– Præsenteret en bred vifte af behandlings-muligheder (cupping, guasha, yuan qi……), som jeg nu kan plukke i, og give klienterne som et tilbud, der hvor det tjener et formål.
– Efter endt uddannelse mulighed for at være en del af en videns-delings-gruppe, hvor vi kan spørge, inspirere og søge hjælp fra andre kursister og de undervisere vi har haft.

Jeg vil anbefale alle, der overvejer uddannelse indenfor akupunktur og selvudvikling, at kontakte Danmarks Akupunkturuddannelse fordi du her får hele pakken.

Jeg vender tilbage for at få mere, når jeg har fået integreret det jeg har fået med indtil nu.

På gensyn.
Kærligst”

Gitte hold 8