Efteruddannelse

Relevant efteruddannelse

Vi plejer at sige, at man som akupunktør er evig studerende. Du bliver aldrig færdig med at lære. Vi skulle gerne udvikle os hele tiden. Det har vi som skole et ønske om at hjælpe dig videre med. 

Når du har taget uddannelsen hos os, giver det adgang til nogle af vores efteruddannelsesmoduler og kurser. Vi har forskellige temadage og moduler, hvor du kan gå i dybden indenfor et specifikt område.

Kurserne er designet til at tage udgangspunkt i den viden, I allerede har i forvejen fra uddannelsen, så man ikke får en masse viden, man allerede har været igennem, men får noget undervisning, som er helt specifik til der, hvor I står som færdiguddannede akupunktører.

Tager man alle modulerne på uddannelsen ville man have en uddannelse på omkring 4 år. Alt sammen med udgangspunkt i den praktiske tilgang på små hold. Allerede efter grundmodulet er taget kan du slå dig op som behandler hvilket vil sige at de efterfølgende moduler er fradragsberrettiget. Du kan altså trække prisen fra de efterfølgende moduler og kurser fra i din virksomhed.

Kontakt gerne skolen for yderligere information.

Behandlernetværk

Et andet initiativ, vi har lavet på skolen, er, at når du er færdig som elev, får du muligheden for at blive en del af vores sparrings- og netværksgruppe på Facebook. Her kan vi dele erfaringer, stille spørgsmål og hjælpe hinanden med de udfordringer, man kan stå overfor som selvstændig behandler.

Dette sikrer, at du altid har et sted, du kan søge hen for støtte og vejledning, når du skal stå på egne ben.

Tilmeld dig til et infomøde i dag!

Kunne du tænke dig en uddannelse, hvor du lærer at mestre et håndværk? En uddannelse, hvor du selv går vejen og bliver et eksempel på sundhed og overskud?​

Så kom og hør mere om uddannelsen som RAB-godkendt akupunktør.