Prøv en behandling

Behandlinger

På skolen tilbyder vi 2 forskellige muligheder for at få behandling:

  • Du kan få behandling på skolens elevklinik hvor du vil få behandling af enten en uddannet akupunktør eller en elev som er blevet godkendt til at sætte nåle i patienter.
  • Du kan også få behandling i forbindelse med skolens undervisning. Dette vil være enten underviseren eller en elev som søger for behandlingen.

Akupunktur behandling hos Danmarks Akupunkturuddannelse

Velkommen til Danmarks Akupunkturuddannelse! Her på siden kan du læse meget mere om de behandlinger, som vi tilbyder indenfor akupunktur.

Du har således mulighed for at få en akupunkturbehandling her hos os, og du har 2 forskellige muligheder at vælge imellem.

En akupunktur behandling foregår ved, at der bliver stukket små tynde nåle ind i din hud og dine muskler, hvorfor nålene stimulerer dine nerver.

Resultatet kan være lokal øget blodgennemstrømning samt, at du kan udskille smertedæmpende hormoner. Derudover kan en akupunktur behandling også påvirke din mentale oplevelse af både symptomer og smerte.

En akupunktur behandling kan således bruge til at behandle en lang række forskellige ting, og du kan blandt andet få akupunktur mod kvalme, myggestik, allergi og migræne.

Akupunktur mod kvalme

Hvis du døjer med hyppig kvalme, kan det skyldes en lang række forskellige ting. Uanset, hvilken årsag, der er til din kvalme, kan den dog være til stor gene i hverdagen, og i værste fald bliver du forhindret i at udføre nogle af dagens pligter og aktiviteter.

Lider du således af svær samt længerevarende kvalme, kan en akupunktur behandling være med til at gøre underværker for dig.

Få en akupunktur behandling mod myg

Er du en af dem, der flygter væk fra aggressive myg hele sommeren lang? Så har vi løsningen til dig. Der findes nemlig en teknik, der gør, at du kan få akupunktur mod myggestik.

Med denne form for akupunktur behandling, har du mulighed for at holde de irriterende myg på afstand. Er du dog uheldigt stadig at blive stukket, vil behandlingen sørge for både at reducere rødmen og kløen efter myggestikket.

Er du træt af alle dine allergier?

Er du også ved at være godt træt af din tilstoppede næse, dine kløende øjne, hovedpine og generel utilpashed i pollensæsonen? Så er du kommet til det helt rette sted.

Der findes nemlig akupunktur mod allergi, og det har faktisk vist sig at være særlig effektivt til at lindre de mange symptomer, som du oplever fra høfeber og andre allergier.

Lider du således af en helårsallergi, kan du starte din akupunktur behandling hele tiden og stadig få det bedste udbytte. Lider du derimod af høfeber, vil det give mest mening at påbegynde din akupunktur behandling lige inden pollensæsonen starter.

Akupunktur mod migræne

Akupunktur virker også mod migræne og spændings hovedpine, og lider du således af en af disse, kan du også få stor gavn af en akupunktur behandling.

Behandlingerne kan således påvirke din migræne til en grad, hvor du faktisk kan trappe ned på medicinen, gå mindre til læge og have færre sygedage på arbejdet – og hvem ønsker ikke det? Så kom og få en akupunktur behandling her hos Danmarks Akupunkturuddannelse, og giv dig selv mulighed for at blive smertefri.

Få en akupunktur behandling af en lærer eller elev

Lider du således af en af de overnævnte sygdomme, eller har du blot nogle helt andre gener i hverdagen, som du gerne vil af med, så kan en akupunktur behandling med garanti hjælpe dig på rette vej.

Der findes næsten ingen symptomer eller gener, som en akupunktur behandling ikke kan afhjælpe, og her på skolens har du mulighed for at få 2 forskellige behandlinger. Du kan få en akupunktur behandling på elevklinikken, hvor behandlingen enten vil blive udført af en uddannet akupunktør eller en af vores elever.

Derudover har du også mulighed for at få en behandling i forbindelse med vores undervisning, hvor det enten vil være læreren eller en elev, der vil foretage din behandling. Så giv os endeligt et kald, og så vil vi gøre vore bedste for at hjælpe dig af med netop dine gener.

Akupunktær i gang med behandling
Mand og kvinde igang med at blive akupunktører
Akupunktørbehandling af ben tæt på

Book en tid i skoleklinikken

På vores skoleklinik tilbyder vi akupunkturbehandlinger til dig som døjer med forskellige gener og skavanker eller til dig som bare er nysgerrig på hvad akupunktur er og hvad det kan gøre for dig.

Behandlingerne udføres enten af en uddannet akupunktør eller en elev som er blevet godkendt til at sætte nåle i. Der er altid en uddannet akupunktør tilstede i lokalet.

Ring eller skriv til os på tlf. 51 92 35 35 eller info@danmarksakupunkturuddannelse.dk.