fbpx

Kurser

Læs om vores kurser

3 dages kursus

Kultivering af behandleren med Bagua og Tai He

3 dage fra 27-29 september 2019.
I alt 24 lektioner (24 RAB points) på de 3 dage.

DKK 4,500.00
Inkluderer undervisning, materiale, diplom, kost og logi.

Kursus i akupunktur, Tai Chi samt meditation

Her på siden kan du læse meget mere om de kurser, som vi tilbyder her hos Danmarks akupunkturuddannelse. Vi holde ofte kurser, og vi holder mange forskellige af slagsen. Vi tilbyder blandt andet et meditations kursus, et akupunktur kursus samt et Tai Chi kursus. Mulighederne er således mange, og vi garanterer, at du her på siden finder et kursus, der falder lige i din smag. Gå derfor på opdagelse her på siden, og find præcis det kursus, som du ønsker at tage.

Akupunktur kursus hos Danmarks Akupunkturuddannelse

Ordet akupunktur er sammensat af 2 forskellige latinske ord. Acus betyder nål, og punktura betyder at stikke. Før du kan både forstå og anvende akupunktur i praksis, skal du altså besidde en hvis teoretisk forståelse for området først. Ved at tage et akupunktur kursus her hos os, vil du få en dybdegående gennemgang af teorien bag akupunktur, og du vil altså herefter være klar til at begynde din praksis. En vigtig del af vores akupunktur kursus er desuden punktlæren, som blandt andet består af en grundig gennemgang, der sætter akupunktur i forhold til de anatomiske strukturer. Derudover består kurset også af en præcis angivelse af stik- og behandlingsteknik. Akupunktur er en alternativ behandlingsmetode, hvor man stikker nåle ind i kroppen akupunkturpunkter, for at forebygge eller behandle en patients sygdomme eller problemer.

Meditations kursus – forny dit overblik og din energi

Er du interesseret i at få en dyb indsigt i, hvad meditation samt menneskelig udvikling egentlig går ud på, bør du tage et kig nærmere på vores meditations kursus. Her vil du lære de helt basale teknikker til, hvordan du kommer i dyb hvilke samt, hvordan du udvikler din bevidsthed – ja faktisk hele din personlighed. At meditere kan have store fordele, for er vores bevidsthed nemlig vågen, lys og levende, vil vores tanker også være mere klare, vores følelser mere harmoniske og integrerede og sidst, men absolut ikke mindst, vil vores aktiviteter også være mere konstruktive og livsfremmende. Derudover er det naturligvis også vigtigt at pointere, at vores krops samt hele fysiologiens udvikling også er yderst vigtig for vores energi og sundhed. Lyder dette som noget for dig, bør du altså overveje at deltage i vores meditations kursus.
Det hele foregår ved, at meditationen putter kroppen i en ualmindelig dyb hvile, som løsner op for dine dybe og rodfæstede spændinger. Disse spændinger samt gamle fastlåste mønstre og træthed bliver gennem meditationen erstattet af en stor portion fornyet overblik, livsmod og respekt for livet. Resultatet er en velvære som aldrig før.

Skab indre ro med et Tai Chi kursus

Tai Chi er bedst kendt for de langsomme bevægelser, som får sindet til at falde til ro. Ved at indlære bevægelserne præcis som muligt, opnår du den ultimative mindfulness – og Tai Chi eksisterede endda, før dette begreb overhovedet blev opfundet. Det er Ying og Yang, som er grundlaget bag Tai Chi samt disses livsfilosofi. Altså handler Tai Chi om at arbejde med kroppens sind, sundhed og kampkunst, hvor det endelige mål er at overvinde det hårde og stive, og dermed give efter for det bløde og afslappende. Når du tager et Tai Chi kursus vil du altså lære at vende din modstanders kræft mod vedkommende selv. Der er desuden mange andre fordele ved at tage et Tai Chi kursus, og det hjælper blandt andet med at skabe indre ro, koncentration, forøget energi, koordination, balance, styrkelse af kroppen, selvudvikling samt selvforsvar gennem brug af modstanderens kræfter.

Har du spørgsmål til nogle af vores mange kurser, eller ønsker du blot at få yderligere information om dem, skal du være velkommen til at give os et ring på 51 92 35 35, eller du kan skrive en mail til os på danmarksakupunkturuddannelse@gmail.com.