fbpx

3 dages retreat

Lær at styrke og beskytte din energi med oprindelige teknikker

Introduktion:

Mange mennesker oplever at de kommer til at tage andre personers sygdomstilstand til sig eller føler sig drænet efter at have været sammen med denne person. Fænomenet forklares indenfor klassisk kinesisk medicin som at et patogen bing qi (sygdomsenergi) overføres fra en person til en anden. Alt efter hvor stærk personens energi er vil den patogene energi gå ind og påvirke i større eller mildere grad. Det har derfor altid været tradition i de oprindelige stilarter at kultivere sin egen energi så man havde den nødvendige modstandskraft for ikke at tage patienternes energi til sig. Du bevarer dermed din egen energi og kan dele ud af dit overskud. Hvis du er behandler vil det samtidig give det nødvendige overskud til at gøre behandlingen mere effektiv til gavn for klienten.

Dette kursus er for dig, som gerne vil lære, hvordan du kan styrke dig selv og din energi og samtidig beskytte dig selv mod at blive drænet af andre. Du vil lære, hvordan du opbygger et overskud, som du kan dele ud af uden at forbruge den energi, som du selv skal bruge.

Kurset er fysisk træning i teknikker så du på egen krop kan opleve effekten af teknikkerne. Du vil blive initieret i den daoistiske og buddhistiske praksis Tai He som er en 2500 år gammel praksis som er gået i arv fra generation til generation. Du vil også lære Xian Tien som er en siddende meditationspraksis til styrkelse af din fundamentale energi (Jing).

Om formiddagen vil du lære Bagua Zhang som er en kraftig indre kampkunststilart hvor man går i cirkler for at bygge energi op i systemet og samtidig løsne op i de blokeringer vi måtte have i kroppen.

På kurset vil du opleve 3 intense dage hvor holdet bygger energien op i fællesskab hvilket giver et langt hurtigere resultat end hvis man gør det selv.

 

Baggrund:

Om Esben Andersen

Esben som underviser på kurset er uddannet akupunktør 2006-2008. Hans interesse for faget kom igennem hans mangeårige praktisering af kampkunst (siden 1992). Han har undervist siden 2002 og trænet med nogle af verdens top navne. Han har sin egen klub i Århus hvor han er cheftræner.

For 6 år siden mødte han Dr. Suzanne Robidoux i Danmark hvor hun underviste i de former du kommer til at lære på kurset. Esben har sidenhen været i Kina og få undervisning og er som den eneste i Danmark blevet godkendt til at undervise i Tai He som er en 2500 år gammel praksis der er gået i arv gennem generationer.

Han er stifter og skoleleder af Danmarks akupunkturuddannelse hvor han implementerer de klassiske stilarter

 

Praktisk information

Forudsætning: Kurset henvender sig til alle som ønsker at arbejde med deres egen sundhed og velbefindende. Teknikkerne er især gavnlige hvis du arbejder med mennekser til dagligt men også hvis du er en person som tit føler sig drænet og gerne vil have mere energi.

Deltagelse kræver ingen fysiske forudsætninger udover at du kan gå og stå.

 

Overnatning:

Der vil være mulighed for overnatning i salen på stedet. Medbring selv sovegrej. Der er skummadrasser på stedet. Der er adgang til fælles toilet og bad.

Der er også mulighed for at sove i telt eller i shelter i de smukke omgivelser. Telt skal selv medbringes.

Man må også gerne selv arrangere overnatning men det anbefales dog at være så meget som muligt på stedet for at få det fulde udbytte af kurset.

 

Mad

Alle måltider er inkluderet som en del af forløbet og understøtter den proces som du kommer igennem. Der vil blive serveret primært vegetarisk og økologisk mad under opholdet. Der serveres frugt og snacks i de små pauser. Særlige hensyn bedes skrives på ved tilmeldingen.

 

Beklædning

Tag løstsiddende træningstøj på som du let kan bevæge dig i. Hav også indendørs træningssko med og varme sokker. Hvis du ønsker kan vi anbefale at tage en yogamåtte med til at ligge på i pauserne.

 

Vær særligt opmærksom på

Vær opmærksom på at træning kan vække smerter, ubehag og gamle følelser op da træning er designet til at løsne kroppens blokeringer. Til gengæld vil den energi som var blokeret nu blive til rådighed og du vil føle dig stærkere og mere i ro.

 

Dagsprogram

Fredag:
Træning: 9.00-12.00
Frokost: 12.00-14.00
Træning: 14.00-17.00
Aftensmad: 18.00-19.00

Lørdag:
Morgenmad: 8.00-9.00
Træning: 9.00-12.00
Frokost: 12.00-14.00
Træning: 14.00-17.00
Aftensmad: 18.00-19.00

Søndag:
Morgenmad: 8.00-9.00
Træning: 9.00-12.00
Frokost: 12.00-14.00
Træning: 14.00-17.00 (afslutning)

Sted

Mariendal kursuscenter

Ørnevænget 41

8330 Beder

Pris

4500 kr

Inkluderer undervisning, materiale, diplom, kost og logi.

Varighed

3 dage fra 27-29 september 2019.  
I alt 24 lektioner (24 RAB points) på de 3 dage.

Underviser

Esben Andersen

Tilmelding

Skriv til danmarksakupunkturuddannelse@gmail.com eller udfyld formularen nedenunder.
Husk at skrive hvilken overnatning du vælger og hvis du har særlige hensyn til mad.

Tilmeldingsfristen er søndag den 22 september.

Betaling skal ske ved tilmelding og skal overføres på kontonr: 7267 0001156817, skriv fulde navn i kontoteksten.

Tilmeldingen er bindende og der ingen refundering af beløbet. Skulle du blive syg eller andre uforudsete hændelser så kontakt os venligst og så kigger vi på en løsning.

Tilmelding

Loading gif

Allerede tilmeldt?

Brug dette værktøj til at administrere din tilmelding.